16 Mar 2011

hunting sikit sikit ...

salam paklang dok baca facebokk ramai .. geng geng pml hunting... apa lagi paklang pun follow la.. hunting sikit... hasilnya


mangkok wild roses biasa

salam ini koleksi paklang.... wild roses biasa dan tak seberapa .....

roses tiga serangkai..

salam.. tak ada apa nak cerita .. lama dah tak posting jadi paklang keluarkan la cerita lapok ini... tureen tiga serangkai.. ramai collecter ada benda nie... paklang ntah bila la nak dapat tureen mcm nie.... ada tu helo helo la

9 Mar 2011

rezeki kak azzah

baru ini kak azzaah ada pesan tolong carikan dia tureen rosa cinderella.... paklang pun tak berani janji...maka rezeki ada pada kak azzah ini lah kuasa ALLAH .... keluarlah rosa tureen cinderella 



8 Mar 2011

penantian di loken .....

teringin punya pasal.....

salam.. al kisah .baru nie paklang teringin nak cari mangkok tutup yang serdehana bunga kangkong .... maka dengar seorang sahabat ada miliki tutup bunga kangkong sederhana... apa lagi paklang pun try la risik mana tahu dapat .. kerna paklang ada badan dia ajer....dia pulak ada tutup... paklang call dia ... jawapannya menghampakan ... lepas tu paklang pun lupakakan la ... harap ada rezeki kelak... 

nak jadi cerita dengan kuasa ALLAH yang maha kuasa lagi maha pemurah... ada seorang runner paklang call petang tadi ... katanya ada 9 mangkok tutup... paklang pun terkerjut la... lepas kerja terus ke rumahnya... SUBAHANAALLAH ... memang betul ada lain lain saiz ... apa lagi dalam hati ALHAMDULILLAH .. ... 

maka ini lah cerita teringin punya pasal.... ALLAH MAHA MENGETAHUI..... maka apa lagi sujud syurkur la paklang malam nie 


MAKA LAHIRLAH TIGA BERADIK.... 


4 Mar 2011

rezeki di tengah malam

salam semlm dapat call dari runner ... katanya ada mangkok tutup... apa lagi hati pun riang ria la bila bagi baru tahu rupanyan tureen kecil besar tapak tangan ajer apa lagi wow la hehehheh ini dia ...

korek bersama adik....

salam semalam pergi korek bersama adik... hasilnya tak megecewakan la... alhamdulillah rezeki kurniaan allah





 ini dia rezeki ... turren sunshine kosong jual pada ain ne dapat penggantinya.... alhamdulillah 



 ini cawan tiada piring bunga kekwa merah series 2... now akan jadi milik ajmah 



                                                                             ini hasil keseluruhan


almari kecil... cantek....rare siapa miliki letakkan di penjuru sudut rumah wow naik serinya